Παιδικά Πάρτι

Tώρα οι οικογένεις μαζί με τους μικρούς μας φίλους έχουν την δυνατότητα να διοργανώσουν το παρτι γενεθλίων ή της γιορτής τους στο πολυχωρο μας.Ενα ξεχωριστό πάρτι που θα τους μείνει αξέχαστο…

Tώρα οι οικογένεις μαζί με τους μικρούς μας φίλους έχουν την δυνατότητα να διοργανώσουν το παρτι γενεθλίων ή της γιορτής τους στο πολυχωρο μας.

 

 

Ενα ξεχωριστό πάρτι που θα τους μείνει αξέχαστο! Το Arena Bowling Center διαθέτει 8 διαδρόμους, όπου ειναι διαθέσιμοι τις ημέρες: Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο πρωί/μεσημέρι/απόγευμα και Κυριακή πρωί/μεσημέρι/απόγευμα Ειδικά διαμορφωμένος χώρος καφετέριας για τους γονείς ώστε να παρακολουθούν τα παιδιά, σερβιτόρος για να σας εξυπηρετήσει άμεσα με το ροφημά σας και ξεκινάμε!

Αγόρια και κορίτσια χωρίζονται σε ομάδες και τοποθετούνται τα ονοματά τους στις οθόνες, 5 εως 7 παιδιά ανα διάδρομο. Φοράμε τα ειδικά προσατευτικά παπούτσια, επιλέγουμε τις ελαφριές μπάλες στα χρώματα που μας αρέσει, που ζυγίζουν 2 με 4 κιλά. Ακόμα εξτρα βοήθεια διατίθενται τσουλήθρες για τις μικρότερες ηλικίες ωστε να κάνουμε πολλά STRIKES!

Ο χώρος στολίζεται με πολύχρωμα μπαλόνια και σημαίες, μουσική με ελληνικές και ξένες επιτυχίες ακούγονται απο τα ηχεία, ενω όταν ερθει η ώρα του εορτάζοντα, τα black lights,φωτορυθμικά και η τούρτα κάνουν την εμφανισή τους.

Υπηρεσίες

  • Υπεύθυνος των πάρτυ βρίσκεται στο χώρο μας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να βοηθήσει τα παιδιά κατα τη διάρκεια του πάρτυ.
  • Για τα παιδικά πάρτυ υπάρχει συγκεκριμένο οικονομικό πακέτο που συμπεριλαμβάνει τα παιχνίδια bowling των παιδιών , το φαγητό τους και το αναψυκτικό τους.
  • Οι γονείς αναλαμβάνουν μόνο τη τούρτα ή το γλυκό.

 

  • Έξτρα παροχές ειναι τα επιτραπέζια παιχνίδια, οι προσκλήσεις των παιδιών και το συνοδευτικό κέικ στα ροφήματα των γονιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Υπεύθυνος καταστήματος:

Άρης Στεφανίδης

Σταθερό: 2610 644 022

Κινητό:    694 6134 496

Αφήστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

9 + 6 =